Kijkje in de keuken van: Feest Commissie

Ook deze week weer een leuke post van één van onze lieftallige commissies. De Feest Commissie doet deze week haar verhaal uit de doeken over hun drukke bezigheden voor de Rees. Uiteraard wordt ook een update gegeven over ons teamfeest. De andere teams zouden er nog wat van kunnen leren!

Natuurlijk moet er voor tijdens de race gezorgd worden voor sponsoring, eten en drinken, kleding, promotie, maar integratie met de andere teams en binding binnen ons eigen team is uiteraard ook zeer belangrijk! En laat daar nou precies de feestcommissie voor aangewezen zijn! Wat doen wij en hebben we allemaal al gedaan? Samen met Inge, Tessa en Moniek vergaderen wij eens in de twee weken over het Oban-inslaapweekend, de teamfeesten, ons eigen MEGA SUPER feest,  het vervoer, onze muziek en natuurlijk activiteiten tijdens de race zelf!
Voordat we aan de race beginnen is kennismaken met de andere teams van groot belang. De kickoff-party in Amsterdam was dan ook een goede start en zeer geslaagd. Hoewel wij dit feest natuurlijk niet zelf hebben georganiseerd waren we wel verantwoordelijk voor de logistiek van ons team. We hebben ons uiterste best gedaan, maar helaas hebben we geen busjes kunnen regelen voor vervoer. Maar geen paniek, gelukkig hielp het OV ons uit de brand! We hebben eerst gezellig pizza gegeten met z’n allen om vervolgens die-hard met de bus en de trein naar Panama in Amsterdam te vertrekken en naderhand zelfs nog meer die-hard de eerste trein terug te pakken met Tessa als onze voltallige reisleidster. Ook voor de komende teamfeesten zullen wij zorgen dat iedereen op het juiste feest terecht komt! Ons eigen teamfeest is 7 maart en wij zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen hiervan: het thema, de promotie en overleg met ‘t Gat zodat het een prachtig feestje wordt!
Om nog even terug te komen op het regelen onze muziek; ook tijdens de Rees zal er af en toe een lekker plaatje gedraaid worden! Ieder teamlid heeft voor bepaalde genres (van zeemansliederen tot partypoppers) één nummer opgestuurd en als het goed is weet niemand van elkaar welke. Hiermee kunnen we een leuk get-to-know spel spelen waarbij iedereen erachter moet zien te komen welke persoon een bepaald nummer heeft ingezonden.

Mochten er nog feestliefhebber zijn die ons graag sponsoren, twijfel niet om contact met ons op te nemen via teamwageningen@gmail.com!

Feest Commissie

Team Wageningen Universiteit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *