Teamcaptains

Bestuur 2024

Graag stel ik uw voor aan de teamcaptains van team Wageningen University & Research voor de 35e editie van the Race of the Classics. Dit jaar hebben zij de eer gekregen om de teamcaptains te zijn van het lustrum van de Race en samen zullen zij er voor zorgen dat dit een onvergetelijke ervaring wordt. De teamcaptains van dit jaar zijn Elisa Mons, Casper Roes, Tessel Boonstra en Jonas Putman. Elke teamcaptain begeleid ook een commissie.

Elisa Mons is onze voorzitter dit jaar en zal de sponsor commissie begeleiden. Casper Roes vervuld de taak van penningmeester en begeleid de kledingcommissie. Tessel Boonstra is onze secretaris en begeleid dit jaar de eten en drinken commissie. Verder zal Jonas Putman de taak als assessor vervullen en begeleid de PR commissie.

Wageningen University & Research is de meest duurzame universiteit in de wereld en hier zijn wij trots op. Team Wageningen zal daarom varen onder het motto, “Sailing Towards Sustainability”. Op deze manier willen wij laten zien dat je nog altijd super gave ervaringen op kunt doen door te reizen, zonder al die onnodige uitlaatgassen. Onze aanpak hiervoor is als volgt, de eet en drink commissie gaat dit jaar op zoek naar goed en verantwoordelijk voedsel en zo weinig mogelijk wegwerpplastic. Dit doen we met het onder het mom van “Vega Varen!”. Daarnaast zal de kleding commissie zich bezig houden met het aanschaffen van zo duurzaam mogelijke kleding.

Race of The Classics gaat plaats vinden van 15 tot en met 21 april. Maar voorafgaand zitten wij echt niet stil! Op de planning staan al meerdere feesten gepland en genoeg activiteiten om van een stelletje studenten een hecht team te maken!

Wil u onze weg naar en tijdens de race volgen, dan raden we u aan om onze Instagram onder de naam @teamwagenigen goed in de gaten te houden!

Wij hebben er zin in!

 

Groetjes, team Wageningen

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *