Teamcaptains

Wij zijn dit jaar de teamcaptains van Team Wageningen en samen doen we er alles aan om ‘de Rees’ van 2023 een onvergetelijke ervaring te maken voor het hele team! Thijs is onze voorzitter, Nanne onze penningmeester, Jenna onze secretaris en Sophie ons vertrouwenspersoon. Verder begeleiden we ook allemaal een commissie. Dit zijn de eet en drink commissie, sponsor commissie, PR commissie en de kleding commissie.

Team Wageningen vaart onder het motto, “sailing towards Sustainability”. Op deze manier willen wij laten zien dat je nog altijd super gave ervaringen op kunt door door te reizen, zonder al die onnodige uitlaatgassen. de eet en drink commissie gaat dit jaar op zoek naar goed en verantwoordelijk voedsel. Dit doen we onder het mom van “VegaVaren!” daarnaast willen we kleding zo veel mogelijk duurzaam aanschaffen. Samen met een leuk, gezellig en enthousiast team gaan we er een fantastische ‘Rees’ van maken!

Wij hebben er zin in!

Als u vragen geeft over Team Wageningen Universiteit dan kunt u mailen naar teamwageningen@gmail.com. We zijn ook te vinden op Facebook of Instagram.

Groetjes, Thijs, Nanne, Sophie, Jenna

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *