Sponsorcommissie

De Race of the Classics als meest vooraanstaande studenten zeilevenement van Europa, vergt veel organisatie en voorbereidingen, waar wij ons als Team Wageningen voor inzetten! De sponsorcommissie vormt hier een belangrijk onderdeel van. Wij houden ons bezig met het verzamelen van financiële steun om de boot en het team zo goed mogelijk uit te rusten voor de week van 17 t/m 23 april!

We doen onze uiterste best om onze deelname te bekostigen en hierdoor de klassieke scheepsvloot varende te houden. Met acht commissieleden zijn wij bezig bedrijven te benaderen, pakketten samen te stellen en eventuele werkacties op te zetten.

In ruil voor een sponsorsamenwerking bieden wij dé connectie tussen bedrijven en een hoogopgeleide, gedreven doelgroep. We bieden verschillende sponsorpakketten aan, waaronder een promotie via sociale media en logo’s op kleding en vlaggen. Onder het motto’ Sailing towards Sustainability’ zoeken wij enthousiaste organisaties die hierop aansluiten en eventueel met ons in zee willen gaan!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een eventuele samenwerking of heeft u vragen, neem dan vooral contact met ons op, we staan u graag te woord; sponsorteamwageningen@gmail.com

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie 2023

Thijs, Persijn, Mauro, Koen, Belle, Sytske, Reinier en Wies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *