Update Race 2023 – 2 weken

Hallo allemaal!

Nog maar 2,5 week voordat de race begint! Jeetje wat vliegt de tijd toch aan ons voorbij. De voorbereidingen lopen dan ook op zijn eind. De sponsorcommissie is druk bezig met alle contracten afronden, de kledingcommissie gooit al onze truien in de was zodat we er fris en fruitig tegenaan kunnen, de oh zo luie PR heeft nu toch echt een schema voor de week zelf klaar liggen en de eet en drink commissie moet met zijn vingers van al het lekkers afblijven wat nu bij ieder in de kelder staat opgeslagen. De voorbereidingen lopen op zijn eind en de spanning begint bij ieder toch wel een beetje toe te nemen, want waar gaan we nou eigenlijk naar toe? Dat hebben een aantal van ons afgelopen weekend ervaren tijdens het klusweekend! Er is flink geboend, touwen gehesen en matrassen uitgeklapt maar vooral kennis gemaakt met Jolan en Olaf, de eigennaren van de Oban. Het is weer een eer om met hun een week het water op te gaan, want wat zijn dit toch fantastische mensen.

Voordat de Race echt gaat beginnen staat er voor ons team nog heel wat op de planning. Aankomende dinsdag (4 april) geeft TeamWageningen hun eerste feest! En wat voor een, de hele avond zal in het teken staan van piraten aangezien wij de overwinning van de race voor ieders neus weg zullen kapen! Hierbij zijn alle andere teams ook uitgenodigd en wij zijn uiterst benieuwd wie de verre tocht naar Wageningen zal gaan afleggen. Hoe dan ook belooft het een prachtige avond te worden waar de drankjes rijkelijk zullen vloeien en de muziek nog tot laat uit de boxen zal knallen.

Naast het feest staat er ons ook nog een werkactie te wachten. Om zo veel mogelijk centjes binnen te harken gaan wij met ons hele team Paaspop overnemen, achter de bar! Terwijl wij dansen achter de bar en hier en daar de drankuitgifte bij houden, zal de sponsorcommissie met een gerust hart de race in gaan.

Ik kan niet wachten tot 17 april en ik geloof met mij nog 23 anderen. Een week vol lachen, gieren, brullen, vriendschap en natuurlijk niet te vergeten zeilen!

Liefs,

PR-commissie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *