Bestuur 2023

Graag wil ik de teamcaptains van team Wageningen universiteit voor de 34e editie van de race of the classics aan jullie voorstellen. Samen gaan we er alles aan doen dat “rees” van 2023 een onvergetelijke ervaring wordt. Thijs is onze voorzitter, Nanne onze penningmeester, Jenna onze secretaris en Sophie ons vertrouwenspersoon. Verder begeleiden we ook allemaal een commissie. Dit zijn de eetcommissie, sponsorcommissie, PR commissie en kleding commissie.

Team Wageningen vaart onder het motto, “Sailing Towards Sustainability”. Op deze manier willen wij laten zien dat je nog altijd super gave ervaringen op kunt doen door te reizen, zonder al die onnodige uitlaatgassen. De eet en drink commissie gaat dit jaar op zoek naar goed en verantwoordelijk voedsel. Dit doen we met het onder het mom van “Vega Varen!”. Daarnaast willen we kleding zo veel mogelijk duurzaam aanschaffen.

Deze gezellige zeilreis gaat plaats vinden tussen 17 en 21 April! Hier zullen er nog allerlei leuke en gave feesten en activiteiten aan vooraf gaan.

Wij hebben er zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *