Zeilen is geweldig

Voordat ik vorig jaar mee deed aan de Race of the Classics had ik nog nooit gezeild. Maar na deze week was ik volledig verkocht. Tijdens de rees heb ik geleerd hoe het zeilen op een schip werkt, geleerd dat touwen lijnen heten, geleerd wat overstag gaan is en wat je dan moet doen en nog veel meer, kortom een heel leerzame week. Maar de rees is meer. De rees is een groot avontuur, samen met je team het onbekende tegemoet, aan het begin van de week niet weten waar je nog gaat komen tijdens de rees. En na zo’n week van avontuur is je team niet alleen een team, maar ben je een soort van familie geworden.

Ik vond de Race of the Classics een geweldige ervaring en een prachtige manier om kennis te maken met het zeilen. Na de rees wist ik het zeker, zeilen is echt geweldig! Ik ben dan ook niet gestopt met zeilen en zal hier ook zeker mee door gaan.

Ik hoop dat het team van dit jaar net zo’n topweek gaat hebben als ik vorig jaar heb gehad!

Groetjes Marlous

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *