Van de schipper

1 2 3

Hallo alle vrienden van Team Wageningen.

Ik heb er veel zin in weer de Race met jullie te gaan zeilen! Altijd weer fijn die goede voorbereiding. Super dat jullie vorig jaar de Mediaprijs in de wacht hebben gesleept, maar dit jaar gaan we voor meer…. Zoals jullie weten vind ik het leuk om fanatiek te zeilen. Ik ben dan ook blij dat jullie, met feesten, toch de kop er nog genoeg bij hebben om echt samen te zeilen. Dit jaar zal onze crew bestaan uit Herman, Imke, stuurvrouw Swinda en mijzelf.

Nu even wat over mezelf. Ik zeil vanaf heel jong en kocht mijn eerste charterschip met 21 jaar. Daar leer je heel veel van. Ondertussen vaar ik al veel jaren op de Oostzee en Noordzee. Ik houd van lekker eten, koken, zeilen, een schip dat goed voor elkaar is en op zijn tijd een biertje.

Ik heb de Oban in 2000 met Jolan gekocht omdat het een heel fijn schip is om goed mee te zeilen en het lekker veel ruimte heeft. Daarvoor hadden we 9 jaar een klipper. Onze kinderen, Bo (18) en Nanouk (16) zeilen vaak mee.

Deze zomer gaan we weer met de Oban naar het Zweedse eilandenrijk bij Stockholm voor meerdere reizen. Maar nu zijn we nog volop met de voorbereidingen bezig van het seizoen en dan gaan we eerst weer Racen… Je kan ons volgen op www.sailoban.com of facebook tall ship Oban.

 

Tot eind maart!

Olaf

4 5 6

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *