Tot volgend jaar!

Ruim een half jaar geleden begonnen de allereerste voorbereidingen voor RotC 2013! 22 verschillende persoonlijkheden een week lang op één schip: onze geliefde Oban! Aangevoerd door onze teamcaptains werden we wegwijs gemaakt op het water! We hebben gelachen en genoten! Spierballen en six packs zijn gekweekt door het trekken, vieren, doorbochten, jumpen, ‘bodybalancen’, dansen én lachen! Half scheef in het water, de zon op je gezicht, de frisse wind door je haren, koude voeten, tien lagen aan kleding en het zout op je lippen proeven: zeilen is vet!

Niemand had ooit durven dromen dat het zo’n te gekke week zou worden! Na de open dag en showstart stonden we te springen om eindelijk uit te varen! Met de wind in de zeilen op volle snelheid richting Scheveningen, IJmuijden en Den Helder. Helaas geen Engeland en Texel, maar wel nog een sprintrak en een bezoek aan Kijkduin. De rode koppies gloeiden en straalden op het einde van de Rees. Ondanks de moeheid wilden we ons niet laten kennen en hebben we ons van onze beste kant laten zien op het water (én aan de kade). Team Wageningen was één team!

Nog ietwat wiebelig staan we inmiddels allemaal weer op vaste bodem. Vreemd om weer thuis te zijn. Na een week samen aan de ontbijttafel, smaakt dat boterhammetje thuis toch weer heel anders. Vreemd om weer je strakke spijkerbroek aan te hebben in plaats van je zeilpak en bovenal vreemd om niet meer de hele dag op je laarzen te kunnen shinen.

Maar gelukkig is het nog niet echt voorbij! Voorlopig kunnen we nog nagenieten van alle foto’s en ons videodagboek die komende week op de site worden geplaatst! Houd onze site dus in de gaten, en geniet met ons mee!

Een speciaal woord van dank aan de beste schipper én bemanning van de hele vloot: Olaf, Robert, Felix en Herman! Het woord ‘posities’ zal nooit meer hetzelfde zijn! Tot volgend jaar!

Liefs,

Team Wageningen 2013

Krisjan, Marc, Josanne, Reinier, Rob, Erik, Erik, Anne, Anne, Lisanne, Joline, Maartje, Imke, Mira, Simone, Jasper, Maarten, Sina, Jelle, Inge, Eeltje en Imme

P.S. Er wordt hard gewerkt aan het video dagboek en later deze week zullen er ook foto’s geupload worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *