Teamweekend in onderbroek

Met nog een weekje te gaan voor de Rees was het tijd voor wat teambuilding en een aantal nuttige klusjes op de Oban.

Vrijdagmiddag na college vertrokken we richting Kampen. In het centrum van Kampen lag de Oban met het bier al klaar op de tap! We verdeelden de bedden en de taken. Een aantal teamleden gingen naar de supermarkt om alvast ontbijt en lunch te halen, een deel ging naar de Chinees om de hoek om het hele team van een goede maaltijd te voorzien en de rest kon Jolan en Olaf (eigenaren van de Oban) vast helpen met een aantal klusjes.

De rest van de avond hebben we besteed aan eten (heel veel), biertjes drinken en spelletjes spelen. We gingen niet te laat naar bed om de volgende ochtend fris en fruitig bij de fotoshoot te verschijnen.

Nadat we al een aantal zeilen hadden geïnstalleerd en een flink aantal schroeven hadden vastgedraaid arriveerde het team van Saint Basics. We werden al snel in onze zwarte teamonderbroekjes gehesen voor een groepsfoto en daarna zijn we nog een paar uur bezig geweest met individuele foto’s of in kleinere groepjes. Met fantastisch resultaat! Als je onze foto’s wil zien ga dan naar de website van Saint Basics of volg ons Reets of the Classics Insta-account. Moe maar voldaan, met super zachte (en duurzame) onderbroekjes aan vertrokken we zaterdag aan het eind van de middag weer naar huis.

Het was een heerlijk weekendje waarin we elkaar beter hebben leren kennen, al onze onderbroekenangst hebben overwonnen en zelfs een beetje bij gebruind zijn.

Saint Basics, bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *