Maak kennis met Team Wageningen!

Dat Team Wageningen erg veelzijdig is, is een feit! 22 verschillende Wageningse studenten, samen één team, Team Wageningen. Momenteel houden wij ons druk bezig met alle voorbereidingen die bij de rees komen kijken. Het nodige eten en drinken, sponsoring, media en niet te vergeten de feesten. Alles moet geregeld worden en om dit zo goed mogelijk te organiseren zijn er verschillende commissies met elk hun eigen aandeel. Om toch één geheel te blijven, hebben we om de paar weken een teammeeting met het gehele team in Café het Gat. Tijdens deze meetings nemen wij met iedereen de lopende zaken even door en vervolgens als afsluiter natuurlijk nog even lekker borrelen.

Ben jij benieuwd naar de verschillende commissies van Team Wageningen? Wie maakt er zich druk om het geld, de sponsoring, eten en natuurlijk niet te vergeten het Bier?! Alle commissies vertellen wat hun bezighoudt op de vernieuwde commissie pagina.Commissies!

En heb jij ook al een kijkje genomen op de teamleden pagina? Deze is nu helemaal compleet! Hierop stellen alle teamleden zich voor met een leuke foto. Laten weten wat hun zeilervaringen zijn en wat zij verwachten van hun ‘Rees’ ervaring! Team 2013!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *