Hoezo verslaafd?

April 2011, toen begon mijn eerste Rees, een Rees die nogal het een en ander voort zou brengen! Namelijk nog meer Races! In 2013, 2014 en nu weer in 2015 als Captain van Team Wageningen Universiteit. 2012 heb ik over moeten slaan vanwege stage, maar in 2013 kon ik mijn kans weer grijpen om mee te gaan. Dus een beetje verslaafd kun je me wel noemen 🙂

Naast mijn vorige 3 races ben ik wel vaker op de Oban te vinden geweest. Tijdens een zomervakantie of tijdens de Kuiper-Brandaris Race, maar ook om een weekje te helpen aan boord bijvoorbeeld in Hamburg!

Mijn hele leven kom ik al regelmatig op het water, dus die schoten en lijnen waren voor mij niet geheel nieuw. Maar het feit dat alles met de hand gebeurd, dat je als een team aan de bak moet om een zeil te heisen, dat was compleet nieuw. Het Reesgevoel voor mij blijft er niet bij eentje. Groeien als een team, de Noordzee bedwingen op de Oban, prachtige schepen kijken met zonsondergang, feesten aan boord van de schepen. Dat zijn er nog maar een paar, het gevoel dat erbij hoort is niet te beschrijven, je moet het meemaken!

Op het moment zit ik in Portugal voor mijn studie, maar voor de Rees 2015 kom ik terug! Zie jullie snel weer in Nederland!

Inge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *