Een kijkje in de portemonnee van

Hallo, ik ben Bente en doe die jaar als deelnemer mee aan RotC. Als onderdeel van de sponsorcommissie zorg ik er samen met mijn commissie genoten voor dat we bedrijven vinden die, in ruil voor een tegenprestatie, geld aan ons doneren. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de Rees niet alleen heel leuk wordt maar ook voor naamsbekendheid bij vele andere mensen. We richten ons vooral op bedrijven die overeenkomen met ons motto, namelijk duurzaamheid.
Als persoonlijke taak afgezien van het algemene doel, benader ik samen met Mike de bedrijven in Wageningen. Dit subonderdeel houdt in, dat in samenwerking met mensen van de Eten en Drinken commissie we ons vooral richting op bedrijven die gevestigd zijn, in onze eigen stad. We gaan langs bij de bedrijven waarvan wij denken dat zij passen in onze visie. Deze bedrijven zijn erg van belang, aangezien zij weten wat de geweldige evenement is.
Tot nu toe hebben wij als team al weer een paar bedrijven binnen. Zo wil Cargill ons, net als vorige jaren weer sponsoren en ook Enza Zaden is er weer bij. Een nieuw bedrijf dit jaar is Synaeda, we bereiken zelfs Friesland terecht
Zoals je leest zijn we al goed op weg, maar het einde is nog niet in zicht. Daarom gaan we er nog even hard tegenaan om zo veel mogelijk bedrijven enthousiast te maken over dit geweldig evenement, zodat zij misschien ook een steentje willen bijdrage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *