De Oban en Bemanning

Ons hebben jullie ondertussen al een beetje leren kennen. Maar zonder schip, schipper en bemanning zouden we de oversteek niet kunnen maken. Vandaar dat we deze graag even aan jullie voorstellen! Veel leesplezier!

Wisten jullie dat. . . . . .

–          Team Wageningen dit jaar weer te gast mag zijn op zeilschip ‘Oban’ waar we onder deskundige leiding van schipper Olaf het grote zeilavontuur zullen aangaan?

–          Olaf 43 jaar is en sinds zijn 21ste al schipper is?

–          Schipper Olaf er niet alleen voor staat? Hij neemt ook bemanning mee om ons onder controle te houden. Samen met Robert en Herman zullen we de oversteek naar Engeland gaan maken.

–          Bemanningslid Herman 73 jaar is en geboren is op een schip? Hij is een ervaren zeeman en alles weet over hout en staal!

–          Robert 27 jaar is en al meerdere malen als teamcaptain van Team Wageningen is meegevaren? Hij is in opleiding tot schipper en al anderhalf jaar stuurman.

–          De Oban ook op facebook te vinden is? Kijk maar snel even “Tall Ship Oban” ! Liken is gratis!

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in, nog maar vijf weekjes en dan mogen we in het diepe duiken. Natuurlijk niet letterlijk, want dat is veel te koud! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *