Atlantis, een teamfeest om in ten onder te gaan!

Afgelopen vrijdag 20 maart was het laatste teamfeest van de rees. Het feest werd mede georganiseerd door MIWB, Stenden Fryslân en HAN Nijmegen in het thema Atlantis. Na alle voorbereiding van de verschillende feestcommissies was de dag dan toch echt aangebroken. Atlantis openden zijn poorten voor de een laatste feest voor de start van de Rees!

We begonnen deze mooie avond eerst met een gezamenlijk diner in Wageningen om de sfeer er al goed in te krijgen. Na een paar uur gegeten en gezeten te hebben moesten we op weg naar Café het Gat. Daar moest natuurlijk nog wat versierd worden in het thema Atlantis, de gadgets kwamen tevoorschijn. Hoedjes, kroontjes, zwembroeken, opblaas dieren, snorkels en slingers of wel alles om een avond te overleven.

Van de andere teams bleef een deel bleef slapen zodat ze niks van het feest hoefden te missen. De spullen werden nog even snel naar de slaapplekken gebracht. En er werd omgekleed voor het feest. Stel je voor dat je de lange rit naar Leeuwarden nog weer terug moet maken. Diegene die de tocht toch nog hebben ondernomen vonden het zwaar om toch op tijd te vertrekken.

Langzaam werd Het Gat voller en voller, de RotC organisatie was natuurlijk ook van de partij. Het geluk werd beproefd aan het rad. Uiteindelijk gingen we naar beneden en de Dj bleef maar draaien tot op een moment het muziek stopte. Het was al weer 4 uur in de ochtend en de laatste mensen moesten naar buiten worden geveegd. Helaas was van ons team niet veel meer over (zal wel door de spanning komen). Hopend dat ze hun slaapplek nog konden bereiken gingen we allemaal de ochtend in. Het was een mooi laatste teamfeest en nu nog maar een aantal dagen en dan zitten we op de Oban!

Bekijk alle foto’s van het teamfeest op onze facebook pagina!

“Vrijdag 20 maart was het laatste teamfeest van het jaar. Samen met teams MIWB, Stenden Fryslân en HAN Nijmegen hebben wij er een mooi feestje van gemaakt!”

From Teamfeest RotC 2015, posted by Team Wageningen RotC on 3/23/2015 (46 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *