Aanmeldformulier!

Yes! Je kunt je weer opgeven voor ons team! Vul snel het aanmeldformulier in en wie weet versterk jij Team Wageningen Universiteit 2016!!

Belangrijke puntjes om te weten:
De kosten bedragen €530 euro. Wat je hiervoor krijgt is een enorm gave week op een klassiek zeilschip met het leukste team! Al het eten en drinken is inbegrepen, met uitzondering van drankjes tijdens feesten in clubs! Dus ook biertjes aan boord zijn inbegrepen! Je nieuwe zeiljas kun je na de Rees mee naar huis nemen! Verder geldt; hoe meer sponsoring het team binnenhaalt, hoe meer je krijgt! Misschien zelfs een nieuwe zeilbroek en laarzen?

Daarom werk je vooraf samen met het hele team om alles voor elkaar te krijgen. Je versterkt de Sponsorcommissie, de Eten en drinkencommissie, de kledingcommissie of de feestcommissie. Wat je moet doen, kun je elders op de site lezen!

De zeilwedstrijd is alleen voor HBO en WO studenten, die op 4 april ouder zijn dan 18. Binnen ons team zullen wij alleen varen met studenten uit Wageningen. Studeer je niet in Wageningen? Misschien heeft een van de andere teams plek! Kijk voor andere teams verder op onze website.

Mocht je verder nog vragen hebben? Stuur dan een mailtje naar teamwageningen@gmail.com. Maar wees er wel snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken in het team en om je aan te melden!

6 antwoorden op “Aanmeldformulier!”

 1. Beste Race of the Classics Wageningen,

  Ik heb me gisteren aangemeld voor dit geweldige evenement, maar heb hier geen bevestiging voor gehad. Klopt dit?
  Het zou zonde zijn als er iets mis is gegaan.

  Groeten,
  Jolien

  1. He Jolien!
   Het klopt inderdaad dat er geen bevestiging gegeven is. Als het goed is kreeg je wel een melding in je scherm?
   In ieder geval, ik heb het even gecheckt, je aanmelding staat ertussen hoor!

   Groetjes Inge

   1. Hi Inge,

    Voor mij hetzelfde. Zag ook geen melding in het scherm staan, maar het ingevulde was wel allemaal weg. Neem aan dat het dus ook goed gegaan is?

    Groeten, Fleur Stevens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *