Dagboek, Open Dag & Showstart

De eerste nacht op de Oban, Team Wageningen was zondagmorgen in Rotterdam aangekomen en alles op het schip geladen. Na alles ook een beetje te hebben opgeruimd en slaapplaatsen verdeeld te hebben, een uitleg over de zeilen, schoten en gieken te hebben gehad en niet te vergeten het kompas gepoetst te hebben zijn we met het gehele team lekker naar de pizzaria geweest. ‘s avonds nog een biertje bij team IVA Driebergen, maar verder was er nog niet zoveel drukte op de kade.

Na een heerlijke eerste nacht in onze hutten, was de ontbijtploeg al vroeg op om een lekker ontbijt klaar te zetten. Nu zijn we druk bezig alles netjes te maken en alvast een lunch voor te bereiden voor onze gasten tijdens de showstart.

Rond een uurtje of 10 zullen de gasten arriveren en ook even van de sfeer op de Oban kunnen proeven. Lekkere broodjes en sapjes voor de lunch, met als speciale activiteit, paaseieren zoeken!

Vanmiddag gaan eindelijk de trossen los en gaan we richting Engeland, of dit echt mogelijk is is nog niet zeker, maar zeilen gaan we sowiezo! Wanneer we naar Engeland gaan zal een update lastig worden, maar we gaan zeker ons best doen!! Kijk ook op onze facebook voor eventuele extra fotos of updates. We gaan ook een videodagboek bijhouden,

 

 

Te

Eén antwoord op “Dagboek, Open Dag & Showstart”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *