Rick van Bekkum

Ik ben Rick, 25 jaar, student in Wageningen en bezig met mijn master biologie. Dat is niet toevallig, want ik ben maar al te graag in de natuur. Zo fiets ik vaak door de bossen met mijn mountainbike of loop ik zo ver door tot mijn benen er bijna mee op houden om uiteindelijk in een of andere aftandse hut, grot of ook maar iets wat op beschutting lijkt neer te ploffen en te gaan slapen. De afwisseling van een week op zee lijkt mij geweldig. De gure wind en de deinzende golven lokken mij. Ik heb nu al zin in de Rees!

Als onderdeel van de eten en drinken commissie, zal ik naast mijn bijdrage aan het overleven van de bemanning mij ook inzetten voor voldoende bier, de leukste feesten en een hele mooie week! De voorbereidingen zijn al lekker op gang, en het zal dit jaar helemaal goed gaan komen!