Ole van der Vorm

Ahoy!

Ik ben Ole, 21 jaar, en tweedejaars student aan de Universiteit van Wageningen. Ik studeer Internationale Ontwikkeling. Naast m’n studie, geniet ik maximaal van deze tijd van het leven! Ik ben lid bij de W.S.V. Ceres en woon op een erg hecht mannenhuis waar ik het erg naar m’n zin heb.

Ik heb eigenlijk al bijna m’n hele leven al een hele grote hobby en dat is zeilen. Die liefde is overgedragen van mijn vader en grootvader. Toen ik 6 was begon ik met m’n eerste zeillessen in een Optimist. Op m’n tiende ben ik begonnen met wedstrijdzeilen, en dat ben ik gedurende mijn hele basis- en middelbareschooltijd blijven doen. Ik heb mezelf in het nationale team gezeild en deelgenomen aan nationale-, Europese- en wereldkampioenschappen. Sinds ik ben gaan studeren ben ik geselecteerd voor het Rotterdam Offshore Sailing Team, waar ik jib trimmer ben.

De zee is voor mij dus geen onbekende plek, en de liefde ervoor is heel groot. Echter heb ik nog nooit op een tallship gevaren dus toen Ilja, een clubgenoot van mij, mij vroeg ook mee te gaan hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik heb onwijs veel zin in, en ben uiterlijk als wedstrijdzeiler ook gebrand om te winnen!

Samen met de PR-commissie zal ik ervoor zorgen dat iedereen thuis vanaf de bank alles over ons avontuur tot in detail kan volgen!

Ik zie jullie op het water! Ole