Julie van Berckel

Heehoi,

Ik ben Julie, 20 jaar en zit in mijn tweede jaar van de studie bedrijfs- en consumentenwetenschappen. Naast mijn studie ben ik lid bij de W.S.V. Ceres. Doormijn jaarclub, verenigingshuis, gezelschap en commissie ben ik vaak op de Kroeg te vinden.

Gelukkig heb ik daarnaast ook nog tijd om me bezig te houden met de PR van ‘de Rees’. Samen met nog 3 anderen zet ik me in om alle sociale media van Team Wageningen up-to-date te houden. Toen ik hoorde over ‘de Rees’ was ik heel enthousiast. Met mijn ouders heb ik wel eens gezeild, maar nog nooit op zo’n groot schip met zo’n grote groep. Ik heb super veel zin om iedereen beter te leren en kennen en samen met hen de Noordzee te gaan trotseren. Ik kan niet wachten tot het april is en ‘de Rees’ eindelijk van start gaat!

Blijf dus vooral onze sociale media kanalen goed in de gaten houden en volg ons avontuur!

Groetjes, Julie