Josien Hendricksen

Hoihoi!

Ik ben Josien, 23 jaar en masterstudent Aquaculture and Marine Resource Management. Alles wat met de zee te maken heeft vind ik leuk! Van duiken en surfen tot onderzoek doen naar zeewier voor m’n thesis. En na inmiddels vijf jaar in Wageningen te hebben gezeten, ga ik dan toch eindelijk mee doen met ‘de Rees’! Hoe leuk is het om daar m’n studententijd (bijna dan) mee af te mogen sluiten?!

Ondanks dat ik wel vaker op tallships heb gezeten, in 2015 met de Wylde Swan de oceaan over en met ‘Sailing for Impact’ afgelopen jaar, kan ik eigenlijk helemaal niet zeilen. Als je me kwijt bent aan boord zit ik waarschijnlijk te chillen voor in het jij net boven in de mast om te genieten van het uitzicht. Ook houd ik erg van koken, dus ik maak met liefde een maaltje klaar in de kombuis voor alle crew. Al met al heb ik onwijs veel zin om met deze gezellige groep van wal te steken!

Tot die tijd ben ik met de sponsorcommissie har dop zoek naar sponsoren om dit zeilevenement mogelijk te maken. Een leuke nieuwe uitdaging! Neem vooral contact met ons op mocht u interesse hebben.

Behouden vaart!

Groetjes, Josien