Hannah van der Velden

Hey!

Ik ben Hannah, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit het oh zo mooie Schijndel. Ik ben tweedejaars Gezondheid & Maatschappij student. Ook ben ik derdejaars lid bij Fransiscus. Ik woon op de Gang van Zaken, op Duivendaal. Dit is ook de plek waar ik met ‘de Rees’ in contact ben gekomen. Drie oud-huisgenoten hebben eerder namelijk al eens mee gedaan. Toen ik van ‘de Rees’ hoorde dacht ik meteen van aah wat vet, maar ik kan niet zeilen. Toen bleek dat vooral gezelligheid een vereiste was bij ‘de Rees’ heb ik me meteen opgegeven. Ik kijk er erg naar uit om met dit team alleen nog maar meer gezelligheid te beleven en aan dit avontuur mee te gaan doen.

Als onderdeel van de eten en drinken commissie, beter bekend als ‘Brie’, ga ik me inzetten om gezonde, vegetarische, culinaire hoogstandjes neer te zetten tijdens ‘de Rees’. Dit om goed krachtvoer te hebben tijdens het zeilen maar vooral ook om voor een goede bodem tijdens de avonden 😉

Groetjes, Hannah