Emma Nabuurs

Heyy!

Leuk dat je dit stukje leest! Ik ben Emma, 20 jaar en tweedejaars bachelor student biotechnologie. Naast mijn studie ben ik ook veel bezig met KSV Fransiscus en dans ik graag met m’n dansgroep SDF Wagalicious.

Behalve dansen is zeilen ook een passie van mij. Al vroeg begon ik in de optimist en door de jaren heen ben ik doorgegroeid tot zeilinstructrice. Een vriendin van zeilen heeft een paar jaar geleden meegedaan aan School at Sea. Ze heeft nog altijd geweldige verhalen te vertellen over dit bijzondere avontuur. Deze verhalen inspireerde mij; dit wil ik ook wel eens ervaren. Toen ik de kans kreeg om mee te doen aan ‘the Race of the Classics’ heb ik die kans dan ook meteen gegrepen. Een week lang aan boord van een klassiek zeilschip zijn en over de Noordzee varen lijkt me echt geweldig om mee te maken. Hier zet ik mij graag met veel enthousiasme voor in!

Samen met de sponsorcommissie ga ik de uitdaging aan om ze veel mogelijk sponsoring binnen te halen om deze fantastische ervaring waar te maken!

Ik kijk er erg naar uit om met dit gezellige team een onvergetelijke tijd te beleven!

Groetjes, Emma