Chris Anna Capel

Hallo Halloo,

Mijn naam is Chris Anna, 19 jaar en 2de jaars bachelor student Landschapsarchitectuur. Mijn studie doe ik met veel liefde en ik ben hier buiten om ook vaak creatief bezig. Muziek maken, tekenen en schrijven doe ik allemaal met veel plezier.

Buiten creatief zijn houd ik ook ontzettend van buitensporten zoals surfen, skieeen en natuurlijk zeilen! Ik zeil al zolang ik mij kan herinneren en ben nu ook sinds een jaar zeilinstructeur bij zeilcentrum De Wijde Aa! Hier geef ik elke zomer zeilles in een 16kwadraat. Zelf mag ik er in het voor en na seizoen van genieten. Ik kijk er erg naar uit om een hele week lang op het water te zijn en meer te leren over het reilen en zeilen van een klassiek schip. 

Ik kan niet wachten om met deze epische week te starten! 

Groetjes,

Chris Anna