Ruben de Vries

Hoi! Ik ben Ruben de Vries, 19 jaar oud en ik studeer Food Technology aan de WUR. Ik vind mijn studie erg interessant en ik heb het ook heel erg naar mijn zin in Wageningen.

Vorig jaar ben ik lid geworden bij Ceres, ik ga altijd met een grote lach naar de kroeg. Tegenwoordig probeer ik elke dag te sporten. Ik ga dan hardlopen, gymmen, zwemmen of hockeyen. Daarnaast vind ik foto’s van mijn omgeving maken erg leuk. Ook luister ik heel veel naar muziek (techno, house & hiphop). Eigenlijk probeer zoveel mogelijk uit elke dag te halen!

Avontuurlijke dingen ondernemen zoals The Race of the Classics is daar een goed voorbeeld van. Je leert nieuwe mensen kennen en je gaat een week lang zeilen op de Noordzee. Ik heb vroeger al veel gezeild en de vrijheid die je op het water voelt is super verrijkend. Ik kijk er daarom ook heel erg naar uit om weer het water op te gaan! Bedankt voor het lezen en nog een fijne dag!

Ruben