Marit Nijsen

Hoihoi,

Ik ben Marit, 21 jaar oud en eerstejaars student voeding en gezondheid. Ik kom uit IJsselstein, een stadje in de buurt van Utrecht. Naast het studeren, ben ik ook vaak bij K.S.V. Franciscus te vinden en zit ik in de Eerstejaarscommissie van Di-Et-Tri.

Mijn liefde voor zeilen is al op jonge leeftijd begonnen. Na dat mijn vader mij één van de zeilscholen waar hij vroeger les had gegeven had laten zien, was ik gelijk enthousiast en wilde dolgraag ook op zeilkamp. Zo gezegd zo gedaan, die zomer daarna ging op mijn eerste zeilkamp. Na dit kamp volgde er nog velen en ben ik niet meer voor mijn liefde voor zeilbootjes afgekomen. Ondertussen heb ik al veel verschillende soorten boten gevaren, maar een groot klassiek zeilschip ontbrak nog aan mijn lijstje.

Na het horen van alle gave verhalen van mede zeilinstructeurs over de Rees kon ik deze kans niet laten schieten. Ik kan dan ook niet wachten om met dit super leuke team de tofste feestjes mee te pakken en samen de oversteek naar Engeland te maken.

Samen met de PR-commissie ga ik jullie op de hoogte houden van al onze avonturen voor en tijdens de Rees.

Liefs,
Marit