Karijn van den Berg

Hoi!

Mijn naam is Karijn, ik ben 19 jaar, kom uit Utrecht en ben tweedejaars Dierwetenschappen student. Verder ben ik sinds dit jaar lid bij K.S.V. Franciscus. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk tussen de paarden te vinden, ik werk in het weekend op een Manege in Utrecht, waar ik in de Activiteitencommissie zit en een hele hoop activiteiten organiseer (ponykampen, theorielessen, dressuurwedstrijden, etc.). Daarnaast heb ik in Bennekom een verzorgpaard staan waar ik meestal twee keer per week te vinden ben. Ook heb ik in Wageningen een heel gezellig huis met allemaal mede-Dierwetenschappers waar ik graag veel tijd mee doorbreng. Door mijn ex-huisgenoten (Maartje en Kimberly, deelnemers van vorig jaar) ben ik in contact gekomen met de Rees en kon ik niet wachten om me aan te melden om zelf ook deel te gaan nemen.

Mijn zeilervaring heb ik opgedaan tijdens zeilkampen in Friesland toen ik 13, 14 en 15 was. Sinds die tijd ben ik nog regelmatig met vrienden of familie een boot gaan huren in Loosdrecht om een rondje te zeilen. Vaak zeilde ik met een valk (4 √° 5 persoons boot), maar nu ben ik toch ook wel heel benieuwd hoe het is om te zeilen op een veel grotere boot met veel meer mensen, waar we hopelijk de oceaan mee kunnen gaan oversteken.

Ik heb enorm zin in de Rees en kijk enorm uit als onderdeel van de Eten & Drinken commissie naar het regelen van genoeg vegetarisch eten en drinken voor goedgevulde maagjes tijdens deze fantastische week op het water.

Karijn