Jesse de Rooij

Hoi!

Ik ben Jesse de Rooij, 19 jaar en tweedejaars landschapsarchitect. Ik vind het leuk om in mijn studententijd zoveel mogelijk mee te pakken van het studentenleven, wat me ook bij Race of the Classics bracht. Ik doe veel met vrienden, zowel bij SSR-W als bij mijn studie en vind het ook leuk me in te zetten op allerlei manieren bij mijn vereniging. Naast mijn studie en SSR-W doe ik verder nog aan skateboarden en probeer ik ook om nog wat tijd vrij te maken om voor mezelf te tekenen.
Race of the Classics trok me aan vanwege de kans om te varen op een oud zeilschip, iets wat ik al gaaf vind sinds ik klein ben, maar waarvoor nooit de kans heb gekregen. Mijn ouders zijn ook erg groot fan van Engeland, wat ze zeker op mij hebben overgedragen, dus de kans om naar Engeland te varen, maakte dit nog aantrekkelijker.

Ik zit in de sponsorcommissie, waar ik van plan ben zoveel mogelijk geld binnen te halen om een supergave reis neer te zetten!

Natuurlijk hoop ik de oversteek te kunnen maken, maar kijk vooral uit naar de week gezelligheid met mijn team en alle activiteiten op de weg daarnaartoe.

Jesse