Eva van Wissen

Hoi!

Ik ben Eva, ik ben 20 jaar en ik zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Economie & Beleid. Kampen, de ligplaats van de Oban, is toevallig ook de plek die ik thuisthuis mag noemen. Ik kwam wel eens over de vloer bij de eigenaren van de Oban, Olaf en Jolan, en heb zelfs een keer een kinderfeestje gehad op de boot zelf! Wat dat betreft is de Rees voor mij een thuiswedstrijd. Over daadwerkelijke zeilervaring zal ik maar niet beginnen.

In mijn vrije tijd volleybal ik bij WaHo en ben ik daarnaast actief bij mijn studentenvereniging, SSR-W. Ik houd ervan om bezig te zijn en ik ben vrij snel enthousiast te krijgen. Toen twee van mijn studiegenootjes vorig jaar met al hun verhalen terugkwamen van de Rees, was de beslissing dan ook snel gemaakt!

Ik kan niet wachten om met Team Wageningen de leukste feestjes mee te pakken en natuurlijk samen Engeland te bereiken. Als trots lid van de PR-commissie houd ik jullie graag op de hoogte van al onze avonturen!

Eva