Stijn de Vries

Hoi, Mijn naam is Stijn de vries en inmiddels al 23 jaar. In 2012 ben ik begonnen in Wageningen met een Bachelor in Biologie. Meteen in Wageningen was het al redelijk duidelijk dat je zelf sfeer moet brengen in je studentenleven, dus ik ben meteen bij de W.S.V. Ceres gegaan. Af en toe wat minder serieuze tijden met veel bier vind ik fantastisch. Echter, ik ken ook een serieuzere kant waarin zelfontwikkeling een centrale rol speelt. Zo ben ik onderdeel geweest van de Film- en Fotocommissie, de Huizencommissie, de Ceres Business Club en van het (full-time) bestuur van StartHub Wageningen. Met deze ervaringen gaan we de sponsorcommissie naar een nieuw niveau tillen. Het doel: geen inschrijfgeld voor iedereen!

Mijn connectie met zeilen is eigenlijk pas recent aangewaaid. Ik heb afgelopen twee jaar een paar weekenden door mogen brengen op een wedstrijdjacht uit de jaren ‘30. Fantastisch!

Dit jaar ben ik begonnen met mijn master Biotechnologie en het lijkt me fantastisch om in april een weekje te genieten met elkaar. Geen serieuze dingen maar lachen, zuipen en zeilen. Het wordt schittermagisch!

IMG_2263

 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Twitter