Sjoerd van Vilsteren

Hallo! Mijn naam is Sjoerd van Vilsteren, ben 23 jaar oud en zit in het eerste jaar van mijn master Plant Science. Ik ben geboren en getogen in het mooie Luttelgeest in de Noordoostpolder op de tulpenboerderij van mijn ouders.

Mijn echte leven als student begon in Leeuwarden waar ik Tuinbouw & akkerbouw studeerde, hier heb ik 4 prachtige jaren beleeft met de nodige gezelligheid. In Wageningen gaat het er iets serieuzer aan toe en omdat ik nog maar even student kan zijn blijf ik open staan voor allerlei sociale en gezellige activiteiten. De Rees is voor mij dan ook de uitgewezen ervaring om aan mijn studentencarrière toe te voegen. Zelf heb ik geen enkele zeilvaardigheden maar aangezien dit geen vereiste was, hoeft dit geen probleem te zijn. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het varen met een klassiek zeilschip op open zee een geweldige ervaring is, om nog maar te zwijgen over alle leuke feesten eromheen.

De Rees wordt voor mij een onvergetelijke tijd waarin ik veel leuke mensen ga ontmoeten voor hopelijk lange tijd! En om mijn verblijf nuttig te maken, ben ik aangesloten bij de Eten-en Drinken Commissie.

Voor nu is het hopen op mooi weer en een goede windrichting!
Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

IMG_0283

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Twitter